Naše usluge

Prepoznavanje potreba korisnika i pronalaženje najboljeg rješenja tehničke zaštite dio je naše misije.

Uvažavajući pravila struke i financijsku sposobnost klijenta, savjetujemo o načinu i realnim mogućnostima zaštite poslovnih i privatnih objekata.

Trebate savjetovanje? 

Ikone

Sukladno Zakonu o privatnoj zaštiti te podzakonskim aktima za svaki sustav tehničke zaštite potrebno je izraditi projekt ili grafički prikaz ovisno o procjeni ugroženosti i stupnju kategorije objekta.

Uvažavajući potrebe svojih korisnika i istovremeno ulažući u nova dostignuća u industriji tehničke zaštite projektiramo sustave ili dijelove sustava tehničke zaštite.

Kontaktirajte nas za više detalja

Prosudba ugroženosti je dokument koji izrađuju licencirani zaštitari tehničari prema metodologijama izrade procjene rizika, te je obvezajući i prvi korak procjene štićenja.

Prosudbom ugroženosti utvrđuje se stvarna razina rizika od počinjenja kaznenih djela i ugrožavanja života i imovine osoba u objektu, prostoru ili na javnoj i drugoj površini u ovisnosti od vanjskih i unutarnjih faktora ugroženosti.

One služe kao moćan alat menagerima sigurnosti u tvrtkama ili investitorima prilikom izgradnje ili planiranja štićenja osoba i imovine.

Zatražite procjenu ugroženosti

Naši specijalistii rade na poslovima ugradnje sustava tehničke zaštite. Oni su prvenstveno licencirani, kompetentni te dinamični. Stalno stručno usavršavanje naš je imperativ.

Zainteresirani ste za ugradnju sustava tehničke zaštite? 

Što Vi trebate učiniti ako imate ugrađen sustav tehničke zaštite?

Ako ste vlasnik sustava tehničke zaštite trebate imati potpisan ugovor s nama o servisiranju i održavanju. Prema zakonskoj regulativi Vi ste kao korisnik sustava odgovorni za njegovu ispravnost i redovito održavanje.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva