Izjava o povjerljivosti i zaštiti podataka

Upućujemo Vas da pažljivo pročitate ovu Izjavu o povjerljivosti i zaštiti  podataka. Pristupanjem ili uporabom naše internetske stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima Izjave o povjerljivosti i zaštiti podataka  i načinima uporabe internetskih stranica.

Ukoliko se ne slažete s ovom Izjavom o povjerljivosti i zaštiti podataka, upućujemo Vas da ne pristupate i ne koristite našu stranicu.
Ovu Izjavu o povjerljivosti i zaštiti podataka možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku, objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti i zaštiti podataka na ovoj internetskoj stranici. Izmjene Izjave o povjerljivosti i zaštiti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici.

Kao naš krajnji korisnik, sami ste odgovorni i dužni periodično pregledati ovu stranicu i proučiti bilo kakve promjene u Izjavi o povjerljivosti i zaštiti podataka. Nastavite li s uporabom naše Internetske stranice nakon stupanja na snagu takvih izmjena, podrazumijeva se da potvrđujete i prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave o povjerljivosti i zaštiti podataka.

Zaštita Vaših osobnih podataka znači da:
• ni u kojem slučaju ni na koji način nećemo zloupotrijebiti Vaše osobne podatke 
• Vaš kontakt i Vaše osobne podatke nećemo nikada ustupiti  trećoj strani osim ako zakon naloži drugačije
• Vaš kontakt i Vaši osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu privolu
• nećemo Vam slati elektronske poruke osim ako sami niste zatražili od nas ponudu, informacije ili zahtjev za servisom putem naših kontakt obrazaca na našoj internetskoj stranici. 

Politika zaštite osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka naših korisnika poseban je interes naše tvrtke. Pridržavamo se Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12) i Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018)  i zaštite privatnosti pri dobivanju podataka te su sve naše online aktivnosti usklađene s europskim i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podatak je informacija kojom se utvrđuje Vaš identitet, npr. ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa ili adresa stanovanja. PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. ne prikupljaju i ne obrađuju Vaše osobne podatke, osim kada im Vi dajete privolu putem kontakt obrasca. 
Korištenje i odavanje osobnih podataka    

PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije ili u svrhu komunikacije s Vama. PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. neće dostavljati Vaše osobne podatke trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
Ponude/Narudžbe/Servis
 
PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. traži informacije od korisnika na kontakt obrascu na kojemu korisnik daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i adresa za daljnju komunikaciju vezanu uz  ponude za  naše usluge). Te se informacije koriste za fakturiranje i za ispunjavanje narudžbi kupaca. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika radi provjere narudžbe/podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.
Zaposlenici PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. obvezni su poštovati povjerljivost Vaših podataka  i nipošto ih  ne smiju koristiti  u druge svrhe osim gore navedenih. 
Sloboda izbora ili pravo na informacije

Osobne podatke koje dajete PRO ALARM RJEŠENJIMA d.o.o. kontrolirate sami. Ukoliko ne želite daljnje kontakte s nama, možete povući svoju privolu u svakom trenutku. Korisnici koji žele povući privolu za kontaktiranje mogu to učiniti slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Prilikom povlačenja privole za kontaktiranje, slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu, morate poslati kontakt informacije i točnu e-mail adresu koja se odjavljuje (u slučaju da imate više od jedne e-mail adrese, obavezno navedite koju odjavljujete ili to učinite za sve e-mail adrese).
Molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu (e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Automatski zabilježeni podaci (koji nisu osobni)

Prilikom pristupa internetskoj stranici PRO ALARM  RJEŠENJA d.o.o.., automatski se bilježe (ne kao dio prijave) općeniti neosobni podaci (npr. koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali). Te informacije koristimo kako bismo ocijenili posjećenost naše internetske stranice, te poboljšali sadržaj i funkcionalnost. Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi osim ako zakon nalaže drugačije.
 
Cookies („Kolačići“)

„Cookies“ („kolačići“) su male datoteke koje su privremeno pohranjene na Vaš tvrdi disk, tako da naša stranica prepozna Vaše računalo kada nas sljedeći put posjetite. PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. koriste ih isključivo zbog prikupljanja podataka koji su vezani za posjet našoj Internetskoj stranici, zbog dodatne funkcionalnosti ili u svrhu procjene djelotvornosti prisutnosti na Internetu.
Sigurnost 

PRO ALARM RJEŠENJA d.o.o. poduzimaju velike mjere zaštite i sigurnosti osobnih podataka. Vaši podaci zaštićeni su od gubitka, uništenja, mijenjanja/krivotvorenja, manipulacije i nedozvoljenog pristupa, kao i od nedozvoljenog razotkrivanja.

Pravo na informacije

Za sva pitanja vezana uz našu Izjavu o povjerljivosti i zaštiti osobnih podataka ili načina kako se obrađuju Vaši osobni podaci, slobodno nas možete kontaktirati putem e-maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obavijest o promjenama

Bilo kakve promjene vezane uz našu politiku zaštite osobnih podataka biti će objavljenje u Izjavi o zaštiti osobnih podataka na našim Internet stranicama i na drugim mjestima na kojima smatramo da je to potrebno.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva