KONFERENCIJA: „IZAZOVI UPRAVLJANJA PROMJENAMA, LJUDSKIM POTENCIJALIMA I OBRAZOVANJU U INDUSTRIJI PRIVATNE ZAŠTITE“, 18.10.2022.

Uspješno započela međunarodna konferencija: „Izazovi upravljanja promjenama, ljudskim potencijalima i obrazovanju u industriji privatne zaštite“ održana u kristalnoj dvorani hotela Westina u Zagrebu. U organizaciji Hrvatskog ceha zaštitara – strukovne zaštitarske komore kao domaćina  i CoESS – Confederation of European Security Services i Uni Europa. 

Konferencija je organizirana u okviru EU projekta socijalnog dijaloga “INTEL: Skills Intelligence for the Private Security Services” sufinanciranog od Europske unije (Support for Social Dialogue - VP/2020/001).

Organizacijom i održavanjem konferencije želi se potaknuti neposredna razmjena znanja, gledišta i informacija svih dionika, kroz izlaganja i raspravu identificirati najbolje prakse i programe koji će dati odgovore na promjene na tržištu rada, kako povećati razinu vještina i znanja, uspostaviti učinkovite sustave cjeloživotnog obrazovanja i doprinijeti smanjivanju nedostatka ljudskih potencijala.

Pro alarm rješenja kao član Hrvatskog ceha zaštitara aktivno prati, te sudjeluje kroz radnu skupinu u međunarodnim edukacijama kao i iskustvima sukladno temi konferencije.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva