Zlatna košarica 2021. održana je 01.06.2021., prijenos uživo

Zlatna košarica prestižna je nagrada koju šestu godinu zaredom u šest različitih kategorija dodjeljuje specijalizirani magazin za maloprodaju i FMCG industriju Ja TRGOVAC.

Ovo priznanje slavi osobita ostvarenja tvrtki u 2021. godini te ukazuje na najbolje primjere poslovanja i tržišnog uspjeha predstavnika industrije.

Pro alarm rješenja u ulozi pokrovitelja kategorije „Tehnološki dobavljač godine“

Pro alarm rješenja posluje sa preko 30 godina pouzdanosti i tradicije, uz regionalnog partnera Checkpointa, najvećeg svjetskog proizvođača sustava za zaštitu od krađe u retailu te prati i odgovara zahtjevima tržišta.

Sa zadovoljstvom smo se priključili svečanosti Zlatna košarica i bili pokrovitelji u kategoriji „Tehnološki dobavljač godine“. Iznimna nam je čast bila proglasiti pobjednika kategorije tehnološki dobavljač – tvrtku „Datalab“.

Ovom prilikom želimo čestitati svim finalistima i dobitnicima nagrade Zlatne košarice 2021. prepoznate u unapređenju postojećeg poslovanja, profitabilnosti, efikasnosti, te odgovaranja na zahtjeve  i potražnju tržišta kao i  reputaciju u trgovačkom sektoru u ovoj iznimnoj i izazovnoj godini. Koristimo priliku pohvaliti organizatora, magazin Ja TRGOVAC, na profesionalnosti, dostupnosti i još jednoj uspješno održanoj svečanosti Zlatna košarica.

Naši klijentiGodinama stvaramo poslovna prijateljstva